Onsdag

Igår blev det träff med min kompis och hennes bebis. I vanlig ordning promenad, fika och en tur om stan.  Det var fortfarande massa rea kvar från mellandagarna. Har ni vågat er ut på mellandagsrean? Jag skulle aldrig orka, med eller utan barn, inte värt det haha. Idag var lugnt med folk, mest rörigt bland varorna. Dock fyndade vi inte något.
 
Dessa sjukt goda sallader. 
 
Nicholas sitter bättre och bättre i stolar och han tycker om det. Vilket under för mig och jag kan äta med två händer. Handlar mest om att ha koll så han inte får tag i något och slänger iväg det haha!
Lilla Leah sov så sött i sin vagn hela tiden.
 
Ett inköp blev det till Nicholas, denna gosiga jackan från H&M. Tyvärr inte på rea. Men jag har velat köpa denna till honom ett tag då han växer ur sin nuvarande och jag tycker dessa är så praktiska när det inte är jättekallt ute. Så slipper man dra på overall som han snabbt blir varm i, ja ni förstår. 
 
Efter denna mysdag skulle jag och Nicholas handla mat så passade jag på att köpa skedar och en tredje pipmugg. Nu när måltiderna ökat hos vår lilla kille så hinner jag inte alltid diska upp så lika bra att köpa fler. Det lär behövas i framtiden. 😉

Kommentera här: