Akutbesök hos läkaren för Nicholas

Igår fick vi åka med Nicholas till läkaren. Det började med att han kvällen innan gjorde ett högt inandningsläte upprepande gånger. Han skulle nattas och under amning gör han detta gälla läte, lät typ som en åsna hehe. Vilket jag regera på eftersom han inte slutade, satte honom upp, han fortsatte. Däremot var han pigg och glad, rulla runt och skratta så det lugnade mig. Eftersom detta var på kvällen kunde jag inte ringa BVC så jag ringde min mamma för råd. Vi beslöt båda att ha koll under natten och ringa BVC dagen efter. Han fortsatte med detta dagen efter i olika perioder under hela dagen. Tillslut fick vi tag på vår BVC-sköterska som bad oss komma över för att ta en titt på Nicholas. 
Hon såg inget som verkade konstigt men tyckte att han var en tendens till blå läppar (!) och skickade oss till läkaren för att vara på säkra sidan. 
Vi kommer till en jättegullig och glad läkare som kollade och lyssnade på Nicholas andning, han ansåg med att det inte var någon större fara men ville ändå ta ett blodprov ifall det är infektion. Proverna såg också bra ut. Skönt, men vad är det då?
Jo, antingen ett läte han hittat och tycker är roligt att göra (men låter som han har svårt att andas) eller/och strupen som inte hunnit växa och vidgas så att det blir trångt om jag förstod det rätt. Goda nyheten är att det förhoppningsvis och förmodligen försvinner av sig själv på ett par dagar eller månader. Därför kan det ta månader för att växa i. Om det blev värre så åker vi till akuten, så vi hoppas verkligen att det försvinner av sig själv snarast och det är bara att vänta och se. Fy så orolig man blir för det lilla livet, det är jobbigt att han inte kan tala för sig själv än. 
 
 
Vår lilla bebis ❤
 
 
Nicholas var så duktig när han tog blodprov så han fick en liten boll. Jag tror sköterskan blev lite förtjust i honom också. 😉
 
 

Kommentera här: