Jag är kär i min bästa vän

Det är inte bara utseendet eller charmen, han är min bästa vän. Alex och jag har så jävla kul ihop. Han är lika knäpp som jag. Har ni också någon gång fjantat er och personen spelar med? Det gör vi, ingen av oss känner att man går över gränsen eller ifrågasätter varför man sa så där, utan vi hakar på varandras dumheter. Vi skojretas konstant med varandra. En av alla saker som gör att jag är så galet kär i denna mannen. Tack vare att vi har så kul ihop, förstår och lyssnar på varandra så är jag inte ett dugg osäker på hur vår framtid ihop ska se ut. Vi siktar mot samma mål, vi stöttar varandra i våra drömmar, inget är omöjligt och vi sitter i samma båt. I vår relation finns inte många grejer som är mitt och ditt, allt är vårat. Vi är ett team. Självklart bråkar och tjafsar vi med, men vi är båda snabba på att smyga tillbaka och be om ursäkt och kräva en puss och prata om situationen på ett lugnt sätt, först skrika sen prata haha!
Med andra ord, denna mannen är min klippa, och jag hoppas att han ser mig som sin. En framtid utan denna man är svår att se, jag skulle inte kunna vara så här lycklig, bekväm och road med någon annan partner.
Nu blev detta visst en kärlekshyllning, men vi behöver alltid sprida lite kärlek och säga det vi tycker. Vem tycker inte om att få höra sånt här? 😉

Normalt är tråkigt. 
 
 
 

Kommentera här: