Viktminskning och träning

Jag gick upp ca 15-16 kg under graviditeten plus lite hull innan det. Så jag har en bra uppförsbacke. Men viktnedgången går framåt. Nu i november har det gått i rasande fart, jag tror att det beror på att jag varit mer strikt med maten.

Idag tränar jag hemma och det fungerar jättebra! Eftersom att jag fortfarande helammar så är det skönt att vara nära till hands om Nicholas behöver mig akut eller att Alex inte är hemma så kan jag träna när jag vill tillsammans med Nicholas. Oftast ingår Nicholas i min träning som en bra tyngd. 😁 Plus i kanten är ju att man leker lite med honom och får den tiden tillsammans. 


Nu de senaste dagarna så nådde jag en av alla mina milstolpar. Jag börjar känna mig stark, just inom ett av mina träningspass kände jag helt plötsligt att jag orkade mer. Magmusklerna kändes ordentligt i träningen och jag orkade göra fler övningar än vad jag gjort tidigare. Så kul att redan nå hit! Bara fortsätta och utveckla. Jag vill inte bara ha mitt utseende tillbaka efter graviditeten utan min styrka, utan den klarar jag inte mycket framöver.

Idag har jag gått ner ca 10 kg sen förlossningen och 10cm i midja på 3 månader. Och Nicholas är 5 månader. Bara att köra på. 💪

 

Kommentera här: