Fudge Brownies

Jag var tvungen att prova på att baka dessa fudge brownies med chokladknappar. Jag tog ut dem ur ugnen några minuter tidigare än enligt receptet så de blev ännu kladdigare i mitten. Så lätt smet att slänga ihop och god kaka att bjuda på.
 
Fudge Brownies, 20 st:
3.5 dl Strösocker
3.75 dl Vetemjöl
1 dl Kakao
1 nypa Salt
2 tsk Vaniljsocker
5 Ägg
2.25 dl Neutral olja
3 dl Chokladknappar

Börja med att sätta ugnen på 175°C och klä en form 20×20 cm med bakplåtspapper.
Rör ihop alla ingredienser utom chokladknapparna till en slät smet. Häll i formen och strö över chokladknapparna.
Grädda mitt i ugnen i 25-30 minuter. Känn med en sticka – den ska vara lite kladdig när du provar mitt i kakan. Låt svalna innan du skär i rutor.
Förvaras i tätslutande burk i skafferiet. Går jättebra att frysa in.
 
 
 

Kommentera här: