Bredvidgång

Dagen är kommen! Det kändes så långt hit men det gick så fort. Jag börjar jobba efter schema om en månad, men idag är första dagen av bredvidgång i arbetet. Så nu rullar det igång, första arbetsdagen på ett år. Det är inte bara dags att börja jobba igen efter mammaledigheten utan det är ett nytt jobb jag fått inom hemtjänsten. Det känns som jag glömt allt haha, men det är som att cykla, allt sitter i ryggmärgen. 
Så idag har jag huvudvärk av alla intryck, nya människor och områden. Men det känns så bra det här och bredvidgång kör vi veckan ut. Hoppas huvudet orkar med mer intryck imorgon. 
Lilla Nicholas var med sin pappa hela dagen som gick jättebra, skönt det då han varit extra mammig det senaste. Det var blandade känslor att både vara ifrån Nicholas och faktiskt vara tillbaka på en arbetsplats igen. Men det var samtidigt skönt, att vara i verkligheten igen. Nicholas har det så bra med sin pappa ensam eller släktingar så jag är aldrig särskilt nojjig eller har stor saknad när någon passar honom. Men jag är så glad och pussar ihjäl honom när jag kommer hem igen. 
 
 

Kommentera här: