Skogspromenad

Idag har vi bara myst hela familjen. Vi skulle åka och rasta svärföräldrarnas hund så vi passade på hela familjen att ta en långpromenad. Det var skönt ute och Nicholas sov otroligt nog i vagnen nästintill hela promenaden. Skönt för honom och oss, främst för Nicholas då vi anar att tänderna gör ont så han fick vila lite. 
 
 
 

Dejt

Vi kände att det var dags för en liten dejt igen, inte på tu man hand dock. Men Nicholas var relativt lugn så vi kunde prata och mysa allihopa. Jag tycker det känns lite extra mysigt att gå ut och äta tillsammans med Alex. Man får göra sig lite fin och man pratar på ett annat sätt. Sedan uppskattas det alltid med god mat och slippa laga själv.
 
Det var låg belysning men väldigt mysigt. 
 
Vi båda beställde oxfilé med thailändska kryddor och grönsaker på gjutjärnstallrik. Smakar helt otroligt! 
 
Önskar att jag kunde göra sådan här mat, men jag och thai går tyvärr inte ihop i köket.
 
Som jag nämnt innan är Nicholas en väldigt framåt kille och vill inte sitta eller sova i sin vagn medan vi äter eller gör något annat. Han vill helst sitta eller stå i våra knän. Men eftersom han är så stadig och hemma sitter han ofta i sin matstol så tänkte vi prova ute på restaurang. Och det gick hur bra som helst! Äntligen fick vi båda två äta med båda händerna haha! Men när jag nästan ätit klart ville Nicholas också ha mat, men större delen satt Nicholas själv. Så skönt att han kan sitta i stolen nu.
Vi tog med hans egna dyna för bättre stöd. 
 
Det fanns ingen efterrätt som tilltalade oss riktigt så vi myste till det hemma i stället. 😊
 
 

Bröder

Vi ser vår hund Melker som en familjemedlem alltså storebror till Nicholas hehe. Nicholas blir mer och mer intresserad av Melker och ser honom tydligare. Hur Melker rör sig eller låter. Ett exempel är när Melker ligger stilla i soffan och Nicholas får syn på honom kan han börja le och räcka ut tungan, han blir verkligen glad när han ser honom. Längtar till när dem kan mysa ordentligt när Nicholas blir äldre. 
 
Sötnosar ❤
Suddig men gullig bild. 😊