Besök hos frisören

Det är ett år sedan jag var hos frisören senast och då avfärgade jag mitt röda hår och vi lyckas få det blont. Resten av året har jag behandlat det hemma med inpackningar och silverschampo. Så det var verkligen dags för en ordentlig uppröjning med slingor och klipp. 
För det första är jag så himla nöjd med resultatet, för det andra var det så skönt att få vara barnfri och ensam några timmar, för det tredje helt underbart att få bli ompysslad. 
Med andra ord går jag inte ofta till frisören, då blir det mer som en mini-spabehandling. 
Perfekt egentid, lilla Nicholas var tillsammans med sin pappa så fick de sin tid ihop. 
 
"bästa" före-bilden 
 
Efter, verkligen nöjd med tonen av silver. Precis som jag ville ha det. Och så blev det lite klipp i toppar och snedlugg.
 
 
 

Promenad

En av alla dessa promenader så kändes det idag som riktigt vår. Solen och värmen var tillbaka efter låga plusgrader, grått och disigt. Det var riktigt varmt och vindstilla. Jag, bebis och hund var helt ensamma i den tysta skogen. Bättre meditation får man leta efter. Sol gör verkligen både kropp och sinne på så mycket bättre humör. Hade hoppats så klart på att detta väder skulle hålla i sig, men enligt väder prognos ska det regna aprils sista dagar. Vi hoppas på felaktig prognos. 
 
 

Utdragen tand

Ja idag ligger jag i soffan och tycker synd om mig själv. Visst det är "bara" en utdragen tand och detta är min tredje gång jag drar ut en. Men denna gången låg visdomstanden under tandköttet, så tandläkaren skar först ett snitt och vickade kraftigt loss tanden och sydde sedan igen snittet. Så i detta fallet var det inte "bara" dra ut en tand, och jag har haft mycket ondare denna gången med. 
Varför jag var tvungen att dra tanden innan den kommit upp ur tandköttet var att den växte snett och tryckte på och förstör mina andra tänder. Så vi kunde inte vänta, tyvärr. Äntligen är det gjort i alla. 
Och jag har världens underbaraste sambo som tar hand om både mig och vår bebis när jag mår så dåligt. Vi behöver alla bli lite ompysslade ibland.
 
Mina pojkar 💙