Jag är vacker

Japp, jag tycker att jag är vacker, varför skulle det vara fel? Vi är så bra på att trycka ner oss själva och andra. Så när man väl har självförtroende och självkänsla så är men en kaxig bitch. Man får egentligen inte riktigt vara nöjd med sig själv. Jag vet inte var jag fick mitt självförtroende ifrån, jag tror att jag bara en dag tröttnade på allt! Vad alla sa, tyckte och tänkte om mig, om kläder, pengar, kroppen, utseendet överlag, osv ja ni vet. Du kan inte göra alla nöjda ändå och om du kunde det, hade du varit nöjd? Hade du trivts med dig själv? Jag tycker om mig, mitt utseende, jag är rolig, charmig, lite knäpp och social mm, det är lika bra att jag säger det själv för det är så. Den som hatar och säger emot, ja men gör det. Den lilla åsikten gör så lite i livet men mitt självförtroende gör så mycket. Gör det som gör ditt ego glad, inte vad andras ego uttrycker.

 

Varför inte ta en selfie på detta inlägget, tillsammans med mini ❤ 

 

Overkligt att ha barn

Nu är jag kanske bra löjlig igen men jag trodde inte att man kunde älska någon så här mycket! Vem har inte hört och sagt att man alltid älskar sitt/sina barn och de ligger högst upp på listan. Jag förstod så klart att jag kommer att älska mitt barn, men så här mycket. Detta låter säkert klyschigt men när du inte vill sova på nätterna för du vill titta på ditt barn istället, då vet man.
Jag fattade inte först att han verkligen var vår, jag ville nästan fråga Alex om vi kunde behålla vår son för att vara säker, haha! Det var så overkligt att vi har fått denna lycka. Någon annan som kännt så eller är det bara jag?
Han är min och bara min. Därmed förgyller min dag och mitt liv, och då är han inte gammal. Känner man redan så här tänk hur många underbara år vi kommer att ha tillsammans. ❤

Kan inte riktigt fatta att du är min.
Mitt allt.

 
 
 

Kanelbullar

Idag bakades det kanelbullar, hemmagjort smakar alltid bäst! Har varit sugen länge på bullar, så detta satt bra. Nu är det även upp bunkrat till kanelbullensdag. Inte bästa kalori intaget så det får jag ta igen imorgon. 😉Nedan finns recept för er som vill.
 
 
 
Kanelbullar:
Ca 50 st 
 
Ingredienser:
50 gram Jäst (för söta degar, röd)
5 dl mjölk 
200 gram margarin 
1/2 tsk salt 
2 tsk stött kardemumma 
2 dl socker 
Ca 17 dl vetemjöl 
 
Fyllning:
Margarin 
Socker 
Kanel 
 
Garnering:
1-2 Ägg 
Pärlsocker 
 
Gör så här:
Smula jästen i en bunke. Smält margarinet i en kastrull och häll i mjölken. Värm upp till 37 grader (fingervarmt). Häll blandningen över jästen och rör ner salt, kardemumma, socker och mjöl. Blanda och knåda ordentligt. Låt degen jäsa i 30 minuter. 
Arbeta degen smidig på ett mjölat bord. Dela degen i två delar och kavla ut till i en rektangel. Bre på med mjukt margarin över hela rektangulära degen. Strö över kanel och socker spritt över. Rulla ihop på längden. Skär i bitar/skivor ca 1 cm tjocka. Och lägg i bullformar på en plåt. Täck med bakduk och låt jäsa i ca 45 minuter. 
 
Pensla bullarna med ägg och garnera med lite pärlsocker. Grädda mitt i ugnen på 250 grader i 8-10 minuter. Ha koll så de inte bränns vid. 
Ät genast eller frys in.